Звіт Організації за півроку

За 6 місяців 2015 року ГО «Сучасний Світ Молоді», працюючи відповідно до своїх статутних завдань, в інтересах молоді України, досягла наступних результатів.

Наша ГО виступила організатором флешмобу до Дня Землі «Розбуди Землю!», екскурсії для молодіжних лідерів міста Києва до Верховної Ради України, співорганізатором майстер-класу з дряпання в кінотеатрі «Мультіплекс» (ТРЦ Проспект), міжнародної акції на підтримку Литовської Республіки «5 км за Литву». Також, наша організація була організатором акції з прибирання в місті Києві, в рамках ініціативи «Зробимо Україну чистою!».

Нами було підтримано 3 міжнародні, 6 національних та понад 10 локальних (міських та районних) заходів. Зокрема, серед міжнародних проектів – Фінал шкільних дебатів Jugend debattiert international; ХІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс «Прес-весна на Дніпрових схилах», ХVIII Міжнародна науково-практична конференція «Екологія. Людина. Суспільство».

Наші представники взяли участь в роботі двох спеціалізованих заходів щодо працевлаштування молоді: Дні кар’єри в НУХТ та Форумі кар’єри в Торговельно-промисловій палаті України.

Активістами організації проводились майстер-класи та тренінги для учнівської і студентської молоді. З червня місяця, з метою сприяння молодіжної зайнятості роботу, в тестовому режимі розпочав роботу сайт «Твоя кар’єра. Молодіжний банк резюме».

За півроку наша організація підписала 4 меморандуми про партнерство, залучила 17 партнерів для реалізації різних заходів та акцій. Німецькакомпанія Sim-Networks надала безкоштовний хостинг для розміщення веб-сайтів Організації.

За 6 місяців 2015 року діяльність організації була понад 30 разів висвітлена різними засобами масової інформації. Крім того, 4 рази голова Організації Владислав Шелоков брав участь в прямому ефірі на телебаченні, 7 разів – в ефірі радіостанцій.

Голова Організації Владислав Шелоков входить до складу Громадської ради при Міністерстві освіти і науки України та Громадської ради при Міністерстві культури України, також є залученим експертом Громадської ради при Міністерстві закордонних справ України. У ГР при МОН він очолює Комітет міжнародного співробітництва та євроінтеграції, тож бере активну участь в роботі Правління ГР при МОН, яке щомісяця проводить зустріч з міністром освіти і науки України. Крім того, на початку червня Владислава Шелокова залучали до обрання кандидатів на отримання грантів на навчання в Польщі, що проводилось в рамках виконання угоди між міністерствами освіти України та Польщі. Також, головою Організації було внесено ряд пропозицій до нової редакції законопроекту «Про освіту», як під час засідань Правління так і під час засідань ГР при МОН.

Член Вищої Ради Організації Олександр Чередниченко увійшов до оновленого складу Громадської ради при Головному управлінні МВС України в місті Києві. Він активно проводить діяльність у комісії Громадської ради ГУМВС в м. Києві по роботі зі зверненнями і запитами та зв’язками з громадськістю, виконуючи функції секретаря комісії. Крім того, Олександр Чередниченко бере участь в заходах Громадської ради при ГУМВС України в місті Києва, зокрема розгляді питань незаконних забудов та діяльності правоохоронного органу столиці.

Всі члени Організації здійснювали свою діяльність на громадських засадах.

З червня місяця стажування в громадській організації проходять двоє учнів столичних навчальних закладів.

Перелік проектів, акцій та заходів, що проводились та підтримувались нашою Організацією можна передивитись за посиланням.