Ми розбудили Землю!

Сьогодні, 21 березня на території Київського зоологічного парку пройшов флешмоб «Розбуди Землю!», що був присвячений Дню Землі та організований нашою громадською організацією спільно з Київським зоологічним парком. Захід підтримали органи учнівського самоврядування Дарницького, Деснянського та Дніпровського районів столиці, юннати зоопарку, небайдужі відвідувачі київського звіринцю.

Метою флешмобу було символічне пробудження Землі за допомогою принесених будильників та телефонів. Під час гуртового їх дзвону і заклику до пробудження, учасники веселились, стрибали, випускали енергію за допомогою якої будили нашу планету та закликали весну проявити себе у всій красі. Показовим було те, що після спільного флешмобу хмари над столицею розійшлись і місто почали зігрівати промені весняного лагідного сонця. Також, всі бажаючі змогли залишити свої враження та привітання на спеціальній дошці вражень, що була підготовлена організаторами. Приємний підсумком збору побажань було те, що окрім учасників флешмобу до викладення гарних слів долучились і звичайні відвідувачі, в тому числі, які приїхали з інших країн. По завершенню заходу всі учасники флешмобу продовжили прогулянку зоопарком та фотографуватись на фоні його мешканців.

Громадська організація «Сучасний Світ Молоді» висловлює слова щирої вдячності всім учасникам флешмобу за активну участь та адміністрації Київського зоологічного парку за надану можливість провести незабутні миттєвості на його території. Особливе захоплення в учасників заходу викликав його чарівний ведучий – співак Денис Мусаєв, за що йому неймовірна вдячність 🙂