Ми отримали представицтво в Громадській раді при ГУ МВС України в м.Києві

Декілька хвилин тому в приміщенні Головного управління МВС України в місті Києві обрали новий склад Громадської ради при цьому правоохоронному відомстві. ГО «Сучасний Світ Молоді» делегував для участі в установчих зборах представника Вищої Ради Організації Олександра Чередниченка.

Один з керівників організації увійшов до оновленого складу Громадської ради при ГУ МВС України в місті Києві і долучився до складу робочої групи з підготовки положення та вирішення інших організаційних питань роботи цього консультативно-дорадчого органу.

«Наша громадська організація зробить все від неї залежне аби сприяти розпочатим реформам правоохоронних органів та надати максимально дієві поради для їх скорішого впровадження в життя нашої держави. Крім того, ми розраховуємо на дієву співпрацю і у питанні повернення довіри до вже оновленої поліції у молодих громадян», – зазначив Олександр.

Колектив ГО «Сучасний Світ Молоді» вітає Олександра з обранням та бажає йому подальшої продуктивної роботи на користь громади міста Києва.

2015212192123[1]