Сприяючи зайнятості молоді

В Національному університеті харчових технологій 22 квітня 2015 року відбувся День кар’єри. Захід зібрав чимало студентів та активної молоді, які бажали отримати консультацію щодо пошуку роботи або працевлаштуватись у вільний від навчання час.

Наша громадська організація також взяла участь в заході, пропонуючи відвідувачам свої програми «Стажування» та «Працевлаштування». Варто зазначити, що наш стенд був одним із найвідвідуваніших, адже чимало активних представників цікавились діяльністю організації та розглядали можливість підтримки її діяльності в якості волонтерів. Особливу увагу вони приділяли напрямку «Працевлаштування», оскільки ця програма спільно з партнерами пропонує зайнятість як на повний час, так і на частковий з офіційним оформленням на роботу.

Звертаючись до присутніх на відкритті Дня кар’єри, голова ГО «Сучасний Світ Молоді» Владислав Шелоков зазначив: «Для нас найголовніше надати шляхи особистої реалізації та розвитку кожній молодій людині. Це здійснюється через такі програми нашої організації як «Стажування» та «Працевлаштування». Наші партнери надають одні з найкращих умов праці, а ми повністю готуємо претендента до компетентного виконання посадових обов’язків з першого дня роботи!».

Програма стажування стартує з 1 травня 2015 року, працевлаштування – з 15.05.2015. Проте набір на участь в них вже триває.

Також, під час заходу наші представники домовились про співпрацю з Київським молодіжним центром праці щодо спільної координації роботи по працевлаштуванню учнівської та студентської молоді.