Міжнародна конференція розпочалась

Сьогодні, 28 травня 2015 року відбулось відкриття 18 Міжнародної науково-практичної конференції «Екологія. Людина. Суспільство». Партнером вже традиційного весняного наукового зібрання виступила ГО «Сучасний Світ Молоді».

На урочистому відкритті були присутні керівництво НТУУ «КПІ», науковці, громадські діячі, серед них був і голова нашої громадської організації Владислав Шелоков. Звертаючись до учасників, він зазначив:

    Наразі наука в наші державі переживає не найкращі часи. Проте, Ваша завзятість, Ваша жага до наукової та винахідницької діяльності є проявом справжнього патріотизму та свідченням великого та гідного майбутнього вітчизняної науки. Конференція є не лише майданчиком для виступу, це унікальна можливість познайомитись з Вашими колегами та однодумцями. Об’єднавши з ними зусилля, Ви зможете досягти ще більших результатів та підтримати славу наукової школи нашої держави.

З 11:10 до 13:20 триватиме пленарне засідання конференції, а з 14:30 до 18:00 буде проходити робота трьох секцій. За перебігом наукового заходу можна споглядати наживо в мережі Інтернет.