Прийом конкурсних есе продовжено

Через те, що зимовий відпочинок в учнівської молоді був подовжений через карантин, оргкомітет двох всеукраїнських олімпіад серед учнів 10-11-х класів шкіл України: «Європейські студії» та «Сполучені Штати Америки: минуле та сьогодення» вирішив продовжити терміни прийому конкурсних робіт до 14 березня 2016 року.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2015 року ми анонсували проведення двох олімпіад спільно з Історичним факультетом Київського національного університету імені Тараса Шевченка та іншими партнерами.

Автори кращих робіт мають пройти фінальне змагання у вигляді тестів та творчих завдань на базі історичного факультету. Попередньо фінал мав відбутись 12.03.2016, однак через продовження терміну прийому есе, організатори вирішили об’єднати фінальний тур та церемонію нагородження. Тож, 29 березня 2016 року в аудиторії 349 головного корпусу КНУ імені Тараса Шевченка ми дізнаємось імена переможців та станемо свідками їх нагородження.

Переможці Всеукраїнської олімпіади «Європейські студії» отримають призи та грамоти від Представництва Європейського Союзу в Україні, громадської організації «Сучасний Світ Молоді», Історичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Переможці Всеукраїнської олімпіади «Сполучені Штати Америки: минуле та сьогодення» отримають призи та грамоти від історичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, громадської організації «Сучасний Світ Молоді» та громадської організації «Ліга інтернів».

Детальні умови участі:

Всеукраїнська олімпіада «Європейські студії»

Всеукраїнська олімпіада «Сполучені Штати Америки: минуле та сьогодення»