Запрошуємо школярів до участі у всеукраїнських олімпіадах!

ГО «Сучасний Світ Молоді» разом з історичним факультетом Київського національного університету імені Тараса Шевченка виступають співорганізаторами двох всеукраїнських олімпіад серед учнів 10-11-х класів шкіл України: «Європейські студії» та «Сполучені Штати Америки: минуле та сьогодення».

Під час попереднього відбору учасників, старшокласникам пропонується підготувати та надіслати до журі конкурсу есе до 10 сторінок друкованого тексту за відповідними напрямами. Прийом робіт триває до 25 лютого 2016 року.

Кращі есеїсти, яких відбере журі конкурсу запрошуються до участі в фіналі кожної олімпіади, які відбуватимуться на історичному факультеті КНУ імені Тараса Шевченка 12 березня 2016 року о 12 годині в аудиторії 349 (м. Київ, вул. Володимирська 60, Головний (червоний) корпус Київського національного університету імені Тараса Шевченка). Фінальна стадія Олімпіади передбачає виконання тестових і творчого завдань.

Нагородження переможців відбуватиметься 29 березня 2016 року о 12 годині в аудиторії 349.

Переможці Всеукраїнської олімпіади «Європейські студії» отримають призи та грамоти від Представництва Європейського Союзу в Україні, громадської організації «Сучасний Світ Молоді», Історичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Переможці Всеукраїнської олімпіади «Сполучені Штати Америки: минуле та сьогодення» отримають призи та грамоти від історичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, громадської організації «Сучасний Світ Молоді» та громадської організації «Ліга інтернів».

Детальні умови участі:

Всеукраїнська олімпіада «Європейські студії»

Всеукраїнська олімпіада «Сполучені Штати Америки: минуле та сьогодення»