Відповідь щодо дозволу на прибудову не надійшла

На наш запит до Київської міської державної адміністрації щодо правомірності прибудови до навчального корпусу «Б» Національного університету харчових технологій станом на 7:00 11.09.2015 відповіді не надійшло. Нагадуємо, що відправили ми його ще 02.09.2015 о 16:19.

Управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації апарату виконавчого органу Київської міської ради Київської міської державної адміністрації обмежилось лише інформуванням нашої ГО про те, що відповідний запит було направлено 2 вересня 2015 – до Департаменту містобудування та архітектори КМДА та Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища, а 4 вересня ще і до ПАТ «Київводоканал» та ГУ Держсанепідслужби у місті Києві. Відповідний лист надійшов нам 4 вересня 2015 року на електронну пошту.

Враховуючи, що структурні підрозділи КМДА отримують кореспонденцію в електронному вигляді за допомогою програми «Аскод», то фактична дата отримання нашого запиту Департаментом містобудування та архітектори КМДА та Департаментом міського благоустрою та збереження природного середовища (найпізніше) 3 вересня 2015 року, отже і в цьому випадку терміни надання відповіді вже минули.

Жодного листа від двох згаданих вище установ ми не отримали. Тож, виходить, що право нашої громадської організації на доступ до публічної інформації порушене, а вимоги діючого Закону України «Про доступ до публічної інформації» структурними підрозділами Київської міської державної адміністрації не дотримуються.

Питання щодо звернення до правоохоронних органів з огляду на порушення вимог чинного законодавства буде вирішено до понеділка 14.09.2015 року.

KMDA-na-2614