Біля НУХТ прибудували споруду невідомого призначення

До ГО «Сучасний Світ Молоді» звернулись студенти Національного університету харчових технологій стосовно з’ясування підстав зведення добудови до корпусу «Б» університету за адресою вул. Володимирська, 70.

З метою з’ясування всіх обставин появи добудованого приміщення нами направлено інформаційний запит до Київської міської державної адміністрації. Тож, через 5 днів ми маємо отримати вичерпні відповіді на наші питання, серед яких: чи є дозвіл на зведення цього об’єкту, чи аналізувалося архітекторами міста питання зміни зовнішнього вигляду однієї з найстаріших вулиць міста та інші. Надані відповіді ми оприлюднимо на нашому сайті.

Справді, подивившись на фото можна переконатись, наскільки негативно впливає на архітектурну композицію однієї з найстаріших вулиць столиці ця прибудова. Цікаво, на яких підставах вона була зведена та що там має бути? Адже з огляду на зовнішній вигляд та обладнання всередині – це має бути, скоріше за все, заклад ресторанного господарства. При цьому постає питання чи забезпечена споруда належними комунікаціями (водопостачання, водовідведення, вентиляційна система тощо) для того, аби там знаходилось кафе. У будь-якому випадку, сподіваємось, що скоро ми отримаємо відповіді принаймні на деякі питання.

Фото надані студентами НУХТ