Визначені місця прибирання столиці 25 квітня

Підготовка до наймасштабнішого прибирання в рамках акції “Зробимо Україну чистою!”, що відбудеться 25 квітня 2015 року “мчить на всіх парах”. З кожним днем до акції долучаються все більше волонтерів, корпоративних учасників та колективів середніх та вищих навчальних закладів! Суботник 25 числа має всі шанси стати найбільшим за всі попередні роки в столиці.

Не зважаючи на це, ми продовжуємо активно запрошувати небайдужих киян та гостей столиці взяти участь в акції ЗУЧ-2015 та долучитись до прибирання на одній з локацій, що вказана на сайті ВГО «Зробимо Україну чистою». Якщо Вам цікава участь у впорядкуванні територій або потрібна додаткова інформація, пишіть нам: join@letsdoit.org.ua. Також, перебіг підготовки до акції висвітлюється на сайті нашої організації.

Отже, ми анонсуємо масштабну київську толоку 25 квітня 2015 року на 11:00 на локаціях (перелік може доповнюватись).

[googlemaps https://www.google.com/maps/d/u/0/embed?mid=z7nF9Eid6ao8.kJnxSvNBJrzs&w=640&h=480]

Ми радо вітаємо не лише індивідуальну участь волонтерів, але й відкриті до прийому колективних заявок на участь в заходах з прибирання від компаній та організацій.

Одним з найголовніших меседжів цьогорічної акції є роздільний збір сміття, тому ми просимо всіх учасників наших толок окремо збирати пластик, скло та інші відходи. Те сміття, що підлягає переробці буде направлено на відповідні підприємства, що дозволить не тільки зменшити навантаження на сміттєві полігони, але й заощадить ресурси.

Окремо зауважуємо, що ВГО «Зробимо Україну чистою» та ГО «Сучасний Світ Молоді» не проводять збір коштів на проведення акції, наша діяльність зводиться виключно до координації дій волонтерів, міських комунальних служб, корпоративних учасників, а також надання інформаційний матеріалів для проведення акції, подальшої просвітницької діяльності щодо поводження з відходами та збереження довкілля.

Як повідомлялось раніше, громадська організація «Сучасний Світ Молоді» підтримала проведення ювілейного п’ятого загальнонаціонального прибирання «Зробимо Україну чистою!», що відбудеться 25 квітня 2015 року та проводиться однойменною Всеукраїнською громадською організацією. Наше об’єднання громадян відповідає за організацію наймасштабнішого столичного прибирання.