В ключі подальшої співпраці

5 червня 2015 року в приміщенні інформаційно-творчої агенції «Юн-прес» відбулось урочисте вручення свідоцтв про позашкільну освіту учням, які успішно склали випускні іспити та заліки в ІТА «Юн-прес» цього року.

Серед запрошених на подію був і голова ГО «Сучасний Світ Молоді» Владислав Шелоков, який вручив подяки від громадської організації кращим випускникам Юн-прес, а також передав кожному волонтеру 13 Міжнародного фестивалю-конкурс «Прес-весна на Дніпрових схилах» листи-подяки за їх вагомий особистий внесок в проведення зазначеного фестивалю на високому рівні.

В той же час, керівник організації молодіжної преси Надія Ільчук, відзначила суттєве сприяння, що надає наша громадська організація молодим ініціативним людям, подякувала проекту «Світ Молоді» за надані призи переможцям «Прес-весни» та інформаційну підтримку фестивалю, а також вручила Подяку від оргкомітету фестивалю «Прес-весна на Дніпрових схилах».

«Наша подальша співпраця зможе надати реальні механізми для самореалізації талановитій молоді, зокрема шкільним журналістам. Юн-прес сьогодні чи не єдиний центр, де зосереджені найкращі представники молодіжної преси. Наше завдання – надати можливість кожному з них публікувати свої роботи на належному інформаційному ресурсі з сучасним функціоналом», – зазначив Владислав Шелоков.

Вже найближчим часом ІТА «Юн-прес» та ГО «Сучасний Світ Молоді» напрацюють текст спільного меморандуму про взаємодію та почнуть його реалізацію з вересня 2015 року.