Школа журналістики стартувала

13 червня 2015 року стартувала школа журналістики від проекту Світ Молоді. Перше заняття пройшло в столичному парку ім. Т.Шевченка, а першим вчителем стала Тетяна Яіцька – журналіст, головний редактор, консультант, керівник проекту Фестиваль паніки та істерики «На дні». Темою заняття було визначено «SMM. Як стати гуру соціальних медіа?».

Заняття вдало поєднувало в собі теоретичний курс та практичні завдання, що учасники школи мали виконати прямо під час заходу. Так, зацікавлена молодь із задоволенням фотографувала цікаві, на їх погляд, події, що відбувались в парку і влучними фразами описували їх, тренуючись створювати вірусні пости в соціальних мережах.

Нестандартний виклад побаченого та «влучання тексту» в цільову аудиторію – чи не головний ключ до успішного блогерства. Учні школи із задоволенням відповідали на питання вчителя та відкрито питали про можливі проблемні моменти, що можуть спіткати починаючого блогера. Втім, по завершенню уроку жодних питань не залишилось і всі учасники від щирого серця подякували Тетяні Яіцькій за прекрасний «живий» урок.

Школа журналістики від Світу Молоді продовжить свою роботу вже наступної суботи. Про тему уроку та про те, як на нього потрапити читайте на порталі Світ Молоді вже цього понеділка.

Домашнє завдання першого уроку будуть розіслані всім зареєстрованим учням 16 червня на їх електронну пошту. Найкращі та найсумлінніші виконавців домашніх завдань отримають призи за підсумками 8 уроків школи.

Дякуємо компанії Danone за смачні подарунки учасникам нашого першого уроку школи журналістики.