Нове партнерство в інтересах молоді

Питання правового захисту та надання якісних юридичних консультацій населенню завжди актуальне та вимагає залучення професіоналів. Для посилення роботи у напрямку адвокації молодих громадян, нещодавно наша громадська організація підписала меморандум про співпрацю та партнерство з громадською організацією «Центр громадського сприяння та правозахисту».

Наші колеги за недовгий час свого існування вже зарекомендували себе як висококласні та професійні юристи, які не лише допомагають тим, хто опинився в складних правових обставинах, але й ретельно опрацьовують нові законопроекти, що пропонуються суб’єктами законодавчої ініціативи та роблять попередні висновки щодо наслідків їх імплементації. Крім того, наші колеги активно співпрацюють з провідними адвокатами та юридичними фірмами, долучаються до роботи консультативно-дорадчих органів при виконавчій владі.

Наша співпраця з ГО «Центр громадського сприяння та правозахисту» дозволить суттєво посилити роботу в напрямку захисту прав молоді, наданні швидкої якісної юридичної допомоги та роз’яснень. Разом з тим, наша взаємодія позитивно відобразиться і на поданні пропозицій до органів державної влади та місцевого самоврядування щодо поліпшення нормативно-правової бази у сфері молодіжної політики.