Форум Кар’єри стартував у Києві

12 червня 2015 року в столиці на території Торгово-промислової палати України відкрився Форум Кар’єри, що має на меті сприяти молодіжній зайнятості України через проведення тематичних майстер-класів і тренінгів провідними HR-фахівцями, а також виставки організацій, що працюють в сфері працевлаштування або мають відкриті вакансії.

На виставочному майданчику сьогодні також працював стенд ГО «Сучасний Світ Молоді». Представник керівного органу Організації Олександр Чередниченко розповідав відвідувачам про проекти об’єднання: «Світ Молоді», «Працевлаштування» та «Стажування». Відвідувачі могли ознайомитись з тестуванням платформи «Твоя робота. Молодіжний банк резюме», що запрацює вже найближчим часом. Підходячи до стенду ГО «ССМ», молодь цікавилась можливостями, що надає наша організація. Зокрема, в рамках проекту «Світ Молоді» студенти різних курсів можуть ділитися враженнями з цьогорічними вступниками, допомагаючи зробити їм правильний вибір ВНЗ. А при проходженні стажування, молоді люди можуть не лише отримати тематичні знання в галузі діяльності громадських об’єднань, але й набути досвід реалізації проектів різного спрямування, по завершенні програми стажування кожен успішний стажер отримає відповідний сертифікат.

13 червня 2015 року форму розпочне роботу о 10:00 і триватиме до 16:00. В рамках партнерства організаторів форуму з ГО «Сучасний Світ Молоді», від нашої організації завтра тренінг для пошукачів роботи, майбутніх стажерів та інших гостей заходу прочитає експерт нашої організації Вікторія Сосюра.