Інтернет діалог з 5 країнами світу

23 травня 2015 року, в рамках Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах», відбувся Інтернет-діалог з представниками молодіжної преси інших країн світу.

Голова ГО «Сучасний Світ Молоді» Владислав Шелоков був одним із спікерів онлайн-спілкування від України та розповів про проект «Світ Молоді» – перший шкільний молодіжний портал України. Серед його переваг – об’єднання різної цільової аудиторії (діти, батьки, вчителі, чиновники) довкола питань початкової та середньої освіти, а також надання інструментів для вирішення багатьох питань дистанційно за допомогою інструментів веб-ресурсу. Фактично, це поєднання інформаційної платформи з соціальною мережею, де кожен учасник має свою роль та має доступ до певного рівня інформації.

Проект зацікавив колег з інших країн, а доповідач запросив їх до реєстрації на порталі та вивчення переваг проекту безпосередньо під час користування. Тим більше, що наразі портал вже доступний російською мовою, а згодом його мовна палітра буде розширена.