Стань лауреатом премії від Світу Молоді!

Проект «Світ Молоді» запускає безпрецедентний конкурс для шкільної молоді, що дозволить кожному колективу середнього навчального закладу не лише активно висвітлювати свої яскраві події та заходи, але й отримати суттєве заохочення у вигляді премії!

Тож, для того, щоб взяти участь в конкурсі потрібно надіслати заявку на підключення акаунту Вашої навчального закладу (якщо Ви ще не підключені до шкільної мережі «Світ Молоді»), стати адміністратором школи, наповнювати шкільний сайт новинами, анонсами та потрібною інформацією, реєструвати учнів та батьків. Найактивніші адміністратори шкіл отримають три премії, відповідно до місця в рейтингу: 1000, 600 та 400 гривень. Рейтинг сайтів шкіл обраховуватиметься згідно з методикою (motivation-scale).

Крім того, якщо Ви маєте бажання стати програмістом чи розробником софту в майбутньому, ми запрошуємо до нашої команди тестувальників! Виявляй недопрацювання та «баги» в бета-версії «Світ Молоді», пропонуй, як їх усунути та отримуй рекомендаційний лист від компаній-партнерів щодо своїх високих здібностей.

Поспішайте! Переможців ми визначимо вже 1 червня 2015 року!

Заявки на підключення шкіл приймаються за адресою: svitmolodi@i.ua