Сприяючи ініціативі ліцеїстів

23 березня 2016 року в Київському природничо-науковому ліцеї №145 відбулося зібрання Школи активу на тему: «Активна позиція кожного учня в природоохоронній роботі та постійне підвищення власної екологічної культури – запорука покращення екологічної ситуації в Україні». Спікером заходу виступив голова ГО «Сучасний Світ Молоді» Владислав Шелоков.

Під час свого виступу він зосередив увагу учнів на порядку організації проектів, підборі команди для їх реалізації, а також розповів про найбільш розповсюджені проблеми, з якими зіткаються більшість ініціативних колективів. Разом з ліцеїстами він опрацював, на прикладі їх майбутнього проекту, напрямки роботи, яким потрібно приділити максимальну увагу та поділився досвідом ГО «Сучасний Світ Молоді» та ГО «Зробимо Україну чистою» щодо організації просвітницьких та екологічних проектів.

Крім того, Владислав запевнив присутніх, що за потреби ГО «ССМ» підтримає будь-яку ініціативу ліцеїстів та із радістю стане партнером їх соціального проекту.

Виступ відбувся у форматі спілкування та відкрила нові напрямки для співпраці між громадським об’єднанням та ініціативним колективом ліцею.

Організатори Школи активу висловили переконання, що таке спілкування ще більш розкриє бажання у молоді займатися суспільно корисними проектами, а представники Солом’янського учнівського самоврядування запросили Владислава на засідання своєї ради старшокласників.