Новий рівень співпраці з лідерами шкіл Дніпровського району

Сьогодні представники ГО «Сучасний Світ Молоді» Владислав Шелоков та Олександр Чередниченко провели зустріч з лідерами учнівського самоврядування Дніпровського району в будівлі Центру дитячої та юнацької творчості цього лівобережного району столиці.

Активістам шкільного руху був представлений проект «Світ Молоді», а також ініціатива щодо створення єдиної шкільної інформаційної агенції, яка об’єднувала б всі найактуальніші повідомлення зі шкільного життя столиці, а також мала б свій напрямок у підготовці відеосюжетів на популярні в молодіжному середовищі теми.

«Наша пропозиція проста і зрозуміла: давайте разом об’єднаємо зусилля і реалізуємо найбільш цікаві проекти для шкільної молоді. Ніхто не буде вам ставити умови, навпаки, наша мета надати кожному з вас найбільш дієві інструменти для самореалізації», – зазначив голова громадської організації Владислав Шелоков.

На зустрічі були обговорені й інші теми щодо можливої взаємодії, а також погоджено розробку конкретних пропозицій стосовно співпраці для подальшого їх затвердження на засіданні ради старшокласників району 16.03.2015.

Щоправда, в рамках домовленостей, найближча співпраця представників шкільного активу та представників ГО «Сучасний Світ Молоді» відбудеться вже 05.03.2015 на урочистостях, що заплановані в СШ №125. Крім того, наша організація допоможе з висвітленням подій 06.03.2015, що проходитимуть в Центрі дитячої та юнацької творчості.