Новий рівень переваг для представника ССМ

Громадська організація «Сучасний Світ Молоді» налагодила співпрацю з українським представництвом The European Youth Card Association (EYCA). Від сьогодні всі членські квитки нашої громадської організації матимуть силу EYCA, тож їх власники отримають можливість користуватися знижками в Україні та світі за партнерською програмою EYCA.

Співпраця і партнерство з міжнародною ініціативою Асоціацією європейської молодіжної картки (http://eyca.org) нашої громадської організації дозволяє залучати людей до спільноти EYCA. Це вкрай актуально для представників молоді, віком до 30 років, які хочуть суттєво зекономити при подорожуванні закордоном. Наприклад, на проживання в хостелах та готелях Європи знижки в розмірі від 10 до 50%, вхід до деяких музеїв до -100%, кафе та ресторани від -10 до -25% та багато іншого.

Довідково. Асоціація європейської молодіжної картки (EYCA) є некомерційною організацією, яка представляє 39 організацій, що представляють молодіжну картку в 36 країнах по всій Європі. Всі ці організації сприяють мобільності молоді та утвердження активної громадянської позиції у більш ніж 5 млн власників цих карток. EYCA має по одній організації-члену в кожній країні/території, де вона представлена; ця організація розробляє молодіжну карту і надає молодим людям доступ до знижок і пільг у сфері мобільності, розміщення, культури, послуг і продуктів. Організації-члени EYCA є НУО та приватними фондами, а також державні та громадські установи.