Наш новий партнер – Мультіплекс!

30 березня 2015 року ГО «Сучасний Світ Молоді» та ПАТ «Мультіплекс – Холдинг» підписали меморандум про співпрацю та партнерство у реалізації соціальних проектів, що несуть суспільну користь, терміном на 1 рік.

Зокрема, меморандумом передбачається проведення заходів для шкільної та учнівської молоді, що допоможе їх представникам краще орієнтуватись в організації проектів, їх бюджетуванню, взаємодіяти з громадськістю, пресою, об’єднувати зусиллю з схожими ініціативами задля підвищення ефективності діяльності кожного.

Окремим аспектом обумовлена співпраця в галузі охорони довкілля та екологічного виховання молоді. Колектив Мультіплекс із задоволенням долучиться до найближчої акції Зробимо Україну чистою!, що її співорганізовує Сучасний Світ Молоді в місті Києві цього року 25 квітня. Крім того, серед молоді будуть популяризовуватись засади дбайливого відношення до довкілля, стимулювання особистої участі в заходах з благоустрою та озеленення.

Проте, найголовніше питання, що також позитивно вирішилось – це програма сезонного працевлаштування та надання першого робочого місця для молоді. Скоро її буде виведено в окремий проект сприяння молодіжної зайнятості, що реалізовуватиме ГО «Сучасний Світ Молоді».

Без сумніву, надійне партнерство та взаємна підтримка між однодумцями – це ключ до вирішення всіх актуальних питань та вірний шлях успішної реалізації потрібних ініціатив. Перші результати такої синергії Ви побачите вже найближчим часом.