Виставку малюнків на гільзах відкрили у столиці

20 листопада 2015 року в Музеї-квартирі Павла Тичини відкрилась ексклюзивна виставка робіт маріупольської художниці Ганни Бойко, яка зобразила пейзажі та різні об’єкти свого рідного міста на відстріляних гільзах.

Ідею щодо організації цієї виставки запропонував волонтер з Маріуполя Олександр Магдаліц, а її співорганізатором на території міста Києва стала ГО «Сучасний Світ Молоді». Адміністрація Музею-квартири Павла Тичини надала приміщення для розміщення експонатів виставки.

«Без сумніву таке професійне та яскраве зображення різних куточків Маріуполя не залишить байдужим жодного відвідувача виставки. Впевнений, що абсолютно всім стануть до душі чудові пейзажі міста на Азовському морі, що наново відкриє це героїчне місто як привабливий туристичний об’єкт», – ділиться враженнями голова ГО «Сучасний Світ Молоді» Владислав Шелоков.

Зі свого боку Олександр Магдаліц повідомив, що це лише частина експозиції, решту об’єктів було важко привезти в стислі терміни. Проте, скоро більш розгорнуту палітру робіт буде представлено в інших містах України, а потім вже повну колекцію буде знову привезено до Києва.

Художниця Ганна Бойко коротко розповіла про кожну роботу, пояснила присутнім які саме об’єкти зображені на кожній гільзі та що було малювати найскладніше. Присутні глядачі об’єднались у думці, що тільки велика любов та шана до рідного міста здатна народити такі шедеври.

Виставка буде відкрита в часи роботи музею та триватиме два тижні. Поспішіть відрити для себе чудове місто на березі Азовського моря через талант авторки робіт Ганни Бойко.

Малюнки на гільзах - поєднання несумісного