Алея країн світу в Києві

Нарешті, 23 травня 2015 року відбулась грандіозна подія в житті Сирецького парку столиці. Її головну алею прикрасили образотворчі лави з Алеї країн світу, що були майстерно намальовані учнями сусідніх шкіл на радість численним відвідувачам зеленої оази, в рамках тематичного конкурсу.

Алея країн світу складається з різних представників адміністративної мапи нашої планети: тут і Нідерланди та Іспанія, Індія і Китай та навіть дві Японії, а також інші лави-країни.  Варто зазначити, що роботи юних митців оцінювали представники компетентного журі у складі: заступника голови КМДА Петра Пантелеєва, голови ГО «Сучасний Світ Молоді» Владислава Шелокова, голови ОСН «Сирець-1» Світлани Крупчан, а також інших представників територіальної громади мікрорайону.

Тож, у підсумку перемогу здобула шкільна команда, яка зобразила чудовий вітряк та тюльпани, що символізує країну Нідерланди. Поміж іншим, решта учасників отримали перемоги в інших номінаціях та отримали чудові подарунки. До речі, призовим партнером заходу виступив також проект Світ Молоді від нашої організації, а учасники вже найближчим часом пообіцяли долучитись до найбільшої шкільної мережі онлайн.

Більше фото на нашому facebook.