Формування концепції реформування середньої школи

Громадська Рада при Міністерстві освіти і науки України виступає з ініціативою формування нових підходів до системи громадських обговорень і пошуку консенсусу та запрошує 12 травня 2016 року на громадське обговорення концепції реформування середньої школи.

Запрошуємо освітян, батьків, громаду, владу, пресу, всіх, хто має відношення, розуміється на питаннях майбутнього освітньої галузі успішної держави, бачить шляхи розвитку середньої освіти і дітей шкільного віку в Україні, готовий чути і співпрацювати в єдиному ефективному полі.

Також просимо поширювати інформацію для залучення зацікавлених організацій, навчальних закладів, громадських організацій, інших структур.

РЕЄСТРАЦІЯ ТУТ.

Форма проведення: СТРАТЕГІЧНА СЕСІЯ.

Місце проведення: відповідно до кількості зареєстрованих осіб буде повідомлено додатково.

Довідково: Наразі законопроект «Про освіту» доопрацьований, погоджений Комітетом з питань науки і освіти Верховної Ради України та вже внесений на розгляду вищого законодавчого органу країни.

Питання наступного пакету документів, шляхів імплементації стає дуже актуальним. Національною академією педагогічних наук України також розроблена Концепція середньої загальноосвітньої школи. На другій Національній (не)конференції для шкільних педагогів EdCamp Ukraine 2016 була проведена стратегічна сесія, на якій обговорювалась візія нової школи. Багато інших структур формують своє бачення розвитку і навчання дитини.