Сучасні освітні методики – запорука успішності країни

2 червня 2016 року об 11-30 в  УНІАН відбудеться прес-конференція на тему:  «Сучасні освітні методики – запорука успішності країни» за участю професора Джінван Парка (Південна Корея).

Організатори: Міжнародний фонд «Скорочення ризиків» (Risk Reduction Foundation), НЦ «Мала академія наук України».

Професор Джінван Парк – віце-президент Міжнародної ради з «Філософії для дітей», президент МО «Філософія для дітей країн Азії та Океанії», співзасновник Корейської академії навчання філософії в школі, експерт ЮНЕСКО та провідний експерт з методики «Філософія для дітей» у Азійсько-Тихоокеанському регіоні , відвідає Україну з 31 травня по 30 червня.

Мета візиту Джінван Парка – навчання стейкхолдерів освіти методиці «Філософія для дітей» та її популяризація в Україні. Останні дослідження щодо ефективності даної методики проводилися в Британії в молодшій школі восени 2015 року. Результати показали, що введення в навчальну програму методики «Філософія для дітей» суттєво впливає на загальну успішність учнів. Сьогодні ця методика застосовується в освітніх процесах у 80 країнах світу. Кінцевою метою «Філософії для дітей» є формування критичного, креативного та турботливого мислення. У суспільній перспективі ця методика готує учнів до свідомої і відповідальної участі в демократичному устрої, спонукаючи адекватно оцінювати реальність та самостійно ухвалювати рішення.

Заходи за участю професора Дж. Парка відбудуться в America House, Мистецькому Арсеналі, Інституті філософії ім. Г.С.Сковороди НАНУ, Американських Радах, Музеї Тараса Шевченка, Міністерстві освіти та науки України та в регіонах – зокрема у Острозі, Рівному і Львові.

Участь в прес-конференції візьме також голова ГО “Сучасний Світ Молоді” Владислав Шелоков.

Потрібна акредитація. Телефон: (050) 544-62-97. Додаткова інформація за телефоном: 0984340717, kravchenko.u@gmail.com.