Масове прибирання та чудові призи за участь

10 жовтня на 10 годину ми запрошуємо на акцію з масового прибирання “ЧистоТайм”, що відбудеться в різних районах столиці. Наразі, визначено 11 локацій, які представлені на сайті проекту, і на кожній з них відбуватиметься сортування зібраного непотребу. 

Найбільше учасників прибирання, а також відомих особистостей, які підтримали проект, збере локація в Солом’янському ландшафтному парку. Тут працюватиме інформаційний центр роздільного збору сміття, а на учасників чекає чимало сюрпризів.

Також, велике прибирання чекає і парк Сирецький Гай, зокрема біля зупинки міської електрички “Сирець”. Збір учасників призначений на 10:00 біля однойменної станції метро, а після прибирання на присутніх чекатиме кулінарний сюрприз!

Крім того, ми вирішили провести цікавий конкурс. На всіх точках прибирання шукатимуть найоригінальніші знахідки. Ті, хто віднайдуть найцікавіші з них отримають цікаві подарунки. Серед призів: два квитки на футбольний матч Україна-Іспанія, сертифікати на похід у кіно, картки EYCA (Euro26) тощо. На локації Сирецький парк ОСН “Сирець-1” окремо розіграє запрошення на V Фестиваль “ПОРИ РОКУ В Хризантемах” на співочому полі, а всіх учасників будуть пригощати чаєм, кавою та солодощами.

У конкурсі на найоригінальнішу знахідку беруть участь всі локації. Для участі в конкурсі потрібно надіслати фото знахідки на наші соцмережі: vk.com/ssmngo або fb.com/ssmngo чи на електронну пошту info@ssm.in.ua.

Чекаємо на Ваші знахідки =) Переможця оголосимо в понеділок 12.10.2015 на сайті проекту http://cleankyiv.pp.ua/

Долучайтесь до акції – давайте разом зробимо наше місто ще чистішим та впорядкованішим! Адреси прибирань – за посиланням.