Круглий стіл щодо екологічних ризиків ПЕК

12 січня 2016 відбудеться круглий стіл, присвячений проблемі екологічних ризиків і загроз паливно-енергетичного комплексу України. Згідно з даними агентства Блумберг, Україна увійшла до першої десятки в анти-рейтингу країн з найбільш забрудненим повітрям, що свідчить про неефективність управління в енергетичній та природоохоронній сферах.

Експертами буде проаналізований світовий досвід модернізації ПЕК, можливості для впровадження сучасних технологій і рішень. Учасники круглого столу підведуть підсумки щодо виконання міжнародних зобов’язань України у відповідності зі стандартами Європейського енергетичного співтовариства. Обговорять вимоги Сендайської програми зі скорочення ризиків стихійних лих та рішення кліматичного саміту, який відбувся в Парижі в грудні 2015 року, їх вплив на міжнародну політику в екологічній і енергетичній сфері. До участі запрошуються експерти, громадські діячі та представники державних установ – Міністерства екології та природних ресурсів, Міністерства енергетики та вугільної промисловості, Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та інші.

Серед спікерів заходу також буде голова ГО “Сучасний Світ Молоді” Владислав Шелоков.

Організатори: міжнародний фонд «Скорочення ризиків» (Risk Reduction Foundation), Національний Екологічний центр України (НЕЦУ).

Початок заходу о 12.30, УНІАН, Київ, вул. Хрещатик 4.

З питань участі та акредитації звертатися за телефоном 093 343 65 87