Обрано нове керівництво

Новини Січ 21, 2021

12 січня 2021 року відбулася Конференція громадської організації “Сучасний Світ Молоді”. Відповідно до Статуту Організації, на ній було заслухано звіт керівництва ССМ за попередній період та проведено оновлення складу керівного органу – Вищої Ради Організації.

Делегати Конференції схвалили звіт голови ГО “Сучасний Світ Молоді” Ганни Рахімової та затвердили звіт очільниці Наглядової ради (Контрольно-ревізійної комісії) ГО ССМ Ольги Бісик.

Також, одним з питанням загальних зборів було обрання голови ГО “Сучасний Світ Молоді” на наступні 2 роки. Делегатами одноголосно було підтриману кандидатуру Владислава Шелокова, який разом з однодумцями у 2014 році заснував нашу організацію, і з 2014 по 2017 рік був її керівником. 

Крім того, до складу Вищої Ради Організації були обрані Андрій Берзіньш та Валерій Крамаренко. 

Андрій Берзіньш – математик за освітою, експерт в освітній галузі, новатор, який розвиває міжнародну програму робототехніки FIRST Tech Challenge в Україні, розвиваючи soft-skills та hard-skills серед школярів нашої країни.

Валерій Крамаренко здобув дипломатичну та економічну освіту, експерт у сфері міжнародних відносин та місцевого самоврядування, має величезний досвід у громадсько-політичній діяльності.

Склад Наглядової ради (Контрольно-ревізійної Комісії) був продовжений у своїх повноваженнях на 2 наступні роки.