Знайомство зі світом телебачення на 1+1

30 червня 2015 року для учасників проекту «Школа журналістики» від Світу Молоді відбулась неймовірно цікава та пізнавальна екскурсія на один з найрейтинговіших телеканалів країни – 1+1. Провідником коридорами, де народжується справжнє ТВ виступила журналіст ТСН Наталія Нагорна.

Екскурсія почалась з ньюзруму ТСН, де молоді розповіли про те, як працюють журналісти, редактори, а потім Наталія провела всіх в одну з монтажних кімнат, де монтуються та начитуються сюжети ТСН. Також майбутні журналісти змогли одними з перших переглянути експозицію пам’ятних речей із зони проведення АТО, що з 2 липня 2015 року буде експонуватись у Національному музеї Тараса Шевченка.
Одними з найцікавіших миттєвостей екскурсії було відвідування надсучасної студії Телевізійної служби новин та оновленої студії Сніданку з 1+1. Гості телеканалу мали нагоду сфотографуватись та дізнатись чимало нового про технічні можливості студій, що є також одними з найсучасніших на українському телебаченні.
По завершенні огляду, всі були безмежно вдячні чудовому журналістові та прекрасному екскурсоводу Наталії Нагорній за вкрай пізнавальну та цікаву екскурсію, яку майбутні медійники запам’ятають назавжди.