Форум об’єднав лідерів освіти

форум об'єднав лідерів освіти

28 січня 2016 року в конференц-залі готелю “Русь” відбувся перший в Україні Форум лідерів освіти, що був організований Міжнародним інститутом розвитку інтелекту, головний офіс якого знаходиться в Республіці Корея. На заході, що проходив за підтримки ГО “Сучасний Світ Молоді”, були присутні педагоги, керівники навчальних закладів різного рівня, представники влади та третього сектору.

В програмі форуму були виступи лекторів IMEI та обговорення ефективних напрямків співпраці в сфері освіти, що дозволять по-новому готувати молодь до знаходження свого місця в сучасному світі.

За підсумками заходу, представництво IMEI в Україні підписало понад 80 меморандумів про співпрацю з навчальними закладами України, зокрема по впровадженню авторських лекцій для української молоді.

“Це унікальна можливість для кожного по-новому подивитися на освітній процес та спромогтись відкрити свій потенціал. Правда, сьогодні отримати диплом престижного ВНЗ це ще не гарантія вдалого трудового шляху та самодостатнього життя. Лекції MIND мають допомогти молоді досягти мети – досягти всебічного успіху та процвітання”, – зазначив голова ГО «Сучасний Світ Молоді» Владислав Шелоков.

До речі, аналогічні форуми проводились в багатьох країнах світу та однаково сильно зацікавили представників провідних закладів освіти кожної держави.

Інформаційним партнером форуму виступив “Головний молодіжний інформер України – Молоді.INFO“.

imei-forum-gr-photo