В зоопарку відкрився літній сезон

17 квітня 2015 року в столичному зоологічному парку відкрили черговий 106-ий літній сезон. Урочистий захід відвідав мер міста Віталій Кличко та чимало друзів звіринцю, серед них були і прихильники ГО «Сучасний Світ Молоді» з числа студентів Національного університету харчових технологій.

Зокрема, на гостей свята чекала захоплююча екскурсія та незвичні активності, серед яких годування страусів, знайомство з новими постояльцями тощо. Цього ж дня для відвідувачів було презентовано новий електронний квиток, який буде в повному обсязі впроваджений з 1 травня, і сприятиме прозорості роботи установи.

«Київський зоопарк радий бачити всіх гостей міста, киян. Впевнений, що кожен відвідувач отримає позитивні емоції від спілкування з тваринним світом. А працівники зоопарку створять комфортні умови, щоби ця прогулянка була цікавою – у вас буде можливість погодувати тварин, отримати більше інформації про них і гарно провести час з родиною і дітьми», – зазначив Віталій Кличко.

Спираючись на партнерські відносини та продовжуючи традицію яскравих проектів ГО «Сучасний Світ Молоді» та Київський зоологічний парк продовжуватимуть організовувати чудові заходи для шкільної та студентської молоді.