Відбулось засідання Громради при МОН

14 грудня 2015 року в приміщенні Міністерства освіти і науки України відбулось чергове засідання Громадської ради при МОН України, останнє цього року. В засіданні взяли участь 27 її представників.

На початку засідання до учасників зібрання звернувся заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей, який відповів на поставлені питання громадськості, в тому числі щодо фінансування галузі у 2016 році.

Голова ГО “Сучасний Світ Молоді” Владислав Шелоков доповів питання висунення кандидатур з числа членів Громадської ради на включення до складу робочих органів при міністерстві. За підсумками розгляду цього питання було вирішено делегувати 13 представників Громради до роботи у 9 робочих органах, що утворені при МОН.

Крім того, голова Громадської ради при МОН України Галина Усатенко представила Звіт Громадської ради при Міністерстві освіти і науки України за 2015 рік. До нього була долучена інформація про участь представників Громради в процесі обрання Наглядової ради НСТУ, що була озвучена Владиславом Шелоковим.

Разом з тим, на засіданні ухвалили план роботи Громадської ради на наступний рік.

Наприкінці засідання було схвалено рішення про направлення деяких звернень та листів до вищих посадових осіб держави та профільного міністерства.

Також учасниками розглянуто питання щодо змін до складу Громадської ради.