Вир спортивно-екологічного позитиву на Сирці

Вчора, 12 вересня 2015 року в Сирецькому парку відбулось святкування Дня фізичної культури та спорту, що зібрало чимало мешканців не лише мікрорайону, але й всього міста. Організаторами заходу виступили ОСН «Сирець-1» та індор медіа агентство «Bolero», а підтримали чудову ініціативу чимало партнерів, серед яких і громадська організація «Сучасний Світ Молоді».

На відвідувачів свята спорту з еколого-виховною складовою чекало чимало сюрпризів – активності, розваги та конкурси. Серед «родзинок» заходу – за кожен зібраний на території парку мішок сміття активіст отримував подарунок від організаторів. Тож, у цікавому форматі було проведено прибирання території зеленої зони, а залучені до цього діти та дорослі назавжди запам’ятають, що смітити не варто і привчатимуть до цього інших.

Вздовж головної алеї були розміщені різноманітні активності: аквагрим, майстер-класи, слеклайн, дартс, авіамоделі та інші. По периметру парку курсував потяг Дитячої залізної дороги, а на футбольному полі проходила першість серед шкільних команд району.

Серед найбільш популярних розваг цього дня була екологічна забава «Екостежка», що була надана нашими друзями з Національного природного парку «Голосіївський». Ця екологічно-розважальна гра протягом 6 годин збирала дітей різного віку та дорослі групи вболівальників. Наша активність чи не найдовше радувала своїх відвідувачів та всім стала до вподоби.

Наша організація щиро вдячна ідейним натхненникам свята – ОСН «Сирець-1» за можливість сприяти чудовій ініціативі та друзям-активістам з НПП «Голосіївський» за надання веселої гри та допомогу в її проведенні.

Свято спорту в Сирецькому парку