В сонячну суботу 21.03.2015 року на території Київського зоологічного парку небайдужа молодь розбудить нашу планету за допомогою позитивного та життєствердного флешмобу «Розбуди Землю!». Участь в заході візьмуть активісти ГО «Сучасний Світ Молоді», прихильники діяльності організації, шкільні лідери столиці разом із співробітниками та юннатами Зоопарку.

Захід приурочений до Дня Землі, що відзначається ООН в день весняного рівнодення. Даний проект популяризуватиме серед молоді відпочинок у єдності з природою, переосмислення своїх цінностей та відношення до довкілля. Через єднання з природою, її творіннями та позитивне мислення – до гармонії в собі та суспільстві.

Організатори прагнуть показати справжню сучасну молодь України – активну, позитивну, життєрадісну, виховану, спортивну, відкриту та свідому. Завдяки організації флешмобу та його візуалізації, учасники не тільки пришвидшать прихід теплої пори року, але й продемонструють захоплення та життєві цінності молодих українців.

Дата, час, місце: 21.03.2015, 12:00, Київський зоологічний парк.

Організатори: ГО «Сучасний Світ Молоді», Київський зоологічний парк, Дарницька РРС «Стріла», Дніпровське РОС «Дніпро», Деснянська РРС.

Ведучий: Денис Мусаєв.

Прохання до представників ЗМІ попередити про свою зацікавленість подією: +380 67 77 491 77, +380 99 265 18 68 (Владислав).

Довідково: День Землі святкується у багатьох країнах в день весняного рівнодення, щоб відзначити момент, коли починається весна (у Північній півкулі) або осінь (у Південній). ООН святкує День Землі зазвичай 20-21 березня.

26 лютого 1971 року Генеральний секретар ООН У Тан підписав спеціальну декларацію, присвячену цій події. Щороку 20-21 березня в штаб-квартирі ООН в Нью-Йорку дзвонить дзвін миру.