Новий рівень співпраці зі студентством

Голова громадської організації Владислав Шелоков разом з представником Вищої Ради Олександром Чередниченко взяли участь у засіданні Студентської ради міста Києва 21.04.2015 року в приміщенні Національного університету фізичного виховання і спорту.

Зокрема, представники ГО «Сучасний Світ Молоді» поінформували студентських лідерів про підготовку до щорічної акції з прибирання «Зробимо Україну чистою!» та запросили студентські колективи міста Києва активно долучатись до активістів на місцях прибирання.

Крім того, обговорювались інші питання можливої взаємодії. Зокрема, на засіданні було представлено програми «Стажування» та «Працевлаштування», що започаткувала наша громадська організація, а також молоді було запропоновано долучатись до різних активностей, що проводить наша організація спільно з партнерами.

Зі свого боку, лідери студентства підтримали ініціативу «Зробимо Україну чистою!» та прихильно віднеслись до подальшої співпраці в рамках програм діяльності нашого об’єднання.

Як повідомлялось, в рамках меморандуму між ГО «Сучасний Світ Молоді» та ВГО «Зробимо Україну чистою» наша організація визначена організатором столичних суботників 25 квітня 2015 року. Голова Організації Владислав Шелоков обраний координатором акції в місті Києві, а представник ВРО Олександр Чередниченко – студентським координатором столиці. Про локації, де відбудуться прибирання, Ви можете дізнатись за посиланням. А також, ми нагадуємо про еко-фестиваль, що відбудеться на території ВДНГ, парку «Нивки» та Парку Дружби Народів, після завершення заходів по прибиранню (орієнтовно 13:00-14:00).