Запрошуємо на молодіжну платформу

Новини Лют 6, 2019

Новий рік — це нові можливості, цілі та плани, нові успіхи та нові випробування, нові досягнення та нові виклики. Впевнені, що ви гарно відпочили та готові до старту в новому році.

😉👍Розпочинаємо новий набір на практичний курс “YOUTHSTAGE-молодіжна платформа” – проект, який впроваджує Київський молодіжний центр та спрямований на підготовку активної молоді до суспільно корисної та ефективної роботи в системі органів державної влади та місцевого самоврядування.

❌Етапи проекту:

1.Теоретична частина, яка складається з курсу лекцій від експертів даного напрямку. Ознайомча екскурсія:(дата проведення узгоджується)- Верховна рада України;- Кабінет Міністрів України;- Київська міська державна адміністрація.

2.Практична частина: (після написання творчого завдання, дата проведення буде узгоджуватись) – ознайомче стажування у окремих підрозділах органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування за результатами написання індивідуального творчого завдання.

❌ОРГАНІЗАТОРИ ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬ:

  • Сертифікат
  • Консультації фахівців
  • Роздатковий матеріал
  • Coffee-break

** До уваги учасників!* Вікова категорія: 18-35 р.* Обмежена кількість учасників* Організатори не покривають витрати, що пов’язані з проїздом учасників проекту, харчуванням та проживанням.* Обов’язково мати документи, що підтверджують особу.

Як стати учасником проекту «YOUTH STAGE» :

– участь БЕЗКОШТОВНА;

– конкурсний відбір;

– заповнити аплікаційну форму https://goo.gl/4C28gN

✅ Контактна особа: Сапожніков Євген, керівник проекту+38(066)154-24-13

platforma.ys@gmail.com