70 дубів висадили в Дарницькому районі

27 жовтня 2015 року в Парку партизанської слави висадили 70 дубів, що утворили алею та маленьку рощу. Акцію було проведено за ініціативи ГО “Сучасний Світ Молоді” та Студентської ради міста Києва за підтримки Київської міської державної адміністрації. 

Гарну справу особистою присутністю підтримали заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, голова ГО “Сучасний Світ Молоді” Владислав Шелоков, голова Студентської ради Києва Олександр Клімашевський, президент фонду волонтерів Тимофій Нагорний, голова ВГО “Зробимо Україну чистою” Володимир Гаркуша, ветерани, студенти та місцеві мешканці. Кожен з них висадив щонайменше по одному дубу, чим сприяв озелененню та впорядкуванню одного з найкрасивіших парків столиці.

Минулого тижня до міста Києва було передано 60 саджанців дубів із Закарпаття як подарунок містянам. За погодженням з міськими службами, їх було вирішено висадити на території Парку партизанської слави, оскільки ця територія була найбільш пристосована аби прийняти таку кількість дерев. Для того, щоб порівняно невеликі саджанці безпечно “почували себе” біля доріжок парку, вздовж них було також висаджено ще 10 більших саджанців дубів, що були надані КО “Київзеленбуд”.

Громадська організація “Сучасний Світ Молоді” планує в подальшому розвивати напрямок озеленення столиці через проведення аналогічних масових акцій та співпраці з комунальними службами міста.

Крім того, ми просимо небайдужих киян повідомляти нам про місця, які потребують першочергового озеленення: висадки дерев, кущів та квітів. Вказану інформацію можна надсилати на електронну пошту організації або в соціальні мережі facebook чи vkontakte.

Нагадуємо, що 10 жовтня 2015 року нами було проведено акцію з масового прибирання ЧистоTime.

Висадка дубів 27.10.2015