Суперможливості в працевлаштуванні!

Всі, хто бажає працевлаштуватись як тимчасово, так і постійно, можуть користатись нашим веб-ресурсом job.ssm.in.ua на ньому розміщуються не тільки актуальні вакансії від роботодавців, але є окремий розділ «Суперможливості».

Саме завдяки йому не Ви шукаєте роботу, а навпаки – робота шукає Вас! Для того, аби скористатись цією можливістю потрібно просто заповнити онлайн-форму від роботодавця та чекати на дзвінок від його HR-відділу.

Поки що, «Суперможливості» діють для працевлаштування в мережі fast-healthy ресторанів «Salateira» та мережі закладів швидкого харчування «Крила». Це не лише перевірені компанії з відповідною репутацією, але й організації, де наразі відкрито чимало вакансій різного профілю, частина з яких ідеально підходять для студентів та молоді без досвіду роботи! Крім того, це мережі закладів ресторанного господарства, що швидко ростуть та розвиваються, не лише в столиці, але й на території всієї країни!

Якщо Ви шукаєте роботу або підробіток – скористайтесь суперможливостями – отримайте роботу з гарною винагородою вже зараз!

Деталі проекту за посиланням.