Світ Молоді відкрився для шкіл Дніпровського району міста Києва

5 лютого на базі середньої загальноосвітньої школи №146 Дніпровського району столиці було представлено проект «Світ Молоді» для представників середніх загальноосвітніх навчальних закладів району.

Голова ГО «Сучасний Світ Молоді» Владислав Шелоков розповів про можливості, які відкриваються перед користувачами проекту вже сьогодні, а також поділився перспективним функціоналом першого молодіжного веб-порталу України. Даний Інтернет-ресурс корисний не лише для школярів, їх батьків, учителів, директорів, але й для всіх, кому цікаві позитивні новини з молодіжного середовища нашої держави.

Крім можливості безкоштовного створення повнофункціональних веб-сайтів для середніх навчальних закладів, перший розділ «Світу Молоді» дозволяє налагодити комунікацію між користувачами, які навчаються або викладають в різних навчальних закладах, обмінюватись файлами, отримувати інформацію та брати участь в різних заходах та акціях від різних компаній та організацій.

Як повідомлялось раніше, розділ «Школа» порталу «СМ» також надає можливість батьківським комітетам у зручній формі вирішувати питання дистанційно, обмінюватись документами та звітувати про свою роботу, розміщуючи відповідну інформацію на окремій сторінці.

За результатами презентації проекту, всі присутні представники навчальних закладів виявили бажання зареєструвати школи у проекті. Тож, вже найближчим часом стрічка новин шкіл столиці поповниться новими яскравими повідомленнями від шкіл Дніпровського району міста Києва.

Наступна презентація проекту «Світ Молоді» відбудеться 11 лютого 2015 року. Його переваги та особливості будуть відкриті для представників шкіл Деснянського району столиці.