Річний звіт проекту “Працевлаштування”

Рік тому наша громадська організація запустила проект «Працевлаштування» та створила окремий веб-ресурс для пошукачів – «Твоя кар’єра». Сьогодні, відзначаючи рік від старту проекту, хочеться підвести проміжні підсумки його реалізації.

Так, від початку роботи веб-ресурсу «Твоя кар’єра» його відвідали майже 5600 користувачів, які разом переглянули понад 16600 сторінок.job-ssm-visit-1-year

Разом з тим, на сайті опубліковано близько 100 перевірених вакансій від роботодавців міста Києва. А наприкінці травня цього року було запущено два спецпроекти з працевлаштування молоді разом з мережею ресторанів «Salateira» та мережею фастфудів «Крила». Завдяки цим двом кампаніям по набору співробітників відгук від роботодавців отримали понад 160 претендентів, які заповнили відповідні анкети на сторінках цих компаній на нашому сайті.

Цікаво, що віковий розподіл серед претендентів, які заповнили анкету від мережі ресторанів «Salateira» був такий: студенти 1-2 курсів навчання – 50,4%, студенти 3-5 курсів навчання – 36,5% і 13% випускників. Разом з тим, мережа фастфудів «Крила» розглядала також кандидатів на працевлаштування віком і 17 років.

Найбільше на пропозицію заповнити анкети відгукнулися студенти та випускники таких ВНЗ: Національний університет харчових технологій, Київський національний торговельно-економічний університет, Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана.