Прекрасний світ дитинства в Сирецькому парку

Цієї суботи, 9 квітня в Сирецькому парку продовжив свою роботу весняний фестиваль «Прекрасний світ дитинства» для малечі: вони продовжили майструвати та розфарбовувати шпаківні, змагались в інтелектуальних двобоях з шахів та весело проводили час в чудовому парку. Все це різноманіття активностей подарували дітям ОСН «Сирець-1» спільно з партнерами, серед яких і ГО «Сучасний Світ Молоді».

Зокрема, учні довколишніх шкіл, вихованці художньої школи №7, учасники дитячої залізниці традиційно найактивніше долучились до програми фестивалю. А працівники канатного парку – з задоволенням розвісили змайстровані юними екологами шпаківні по всьому парку. До активностей також долучались діти з довколишніх будинків, які прогулювались разом з батьками.

Після фізично-творчих вправ з розмалювання шпаківень на малечу чекали інтелектуальні змагання: майстер-клас з шахів від Шахового центру «Товариш». Під керівництвом професіоналів, діти розбирали ігрові партії гросмейстерів, а потім змагались між собою.

Сирецький парк все більше стає найулюбленішим місцем родинного відпочинку, при чому не лише для жителів сусідніх кварталів. За останні два роки парк отримав чудове футбольне поле, канатний парк, спортивний та дитячий майданчики та багато чого ще. Проте, найголовніше, що за цим всім стоять небайдужі ініціативні люди, які об’єднались та вирішили зробити свій мікрорайон зручним та привабливим для життя.

До речі, найближчої суботи, 16 квітня ОСН «Сирець-1» ініціює масштабне прибирання Сирецького парку, до нього запрошують всіх бажаючих зробити наше місто чистим та впорядкованим.