Наш проект відкрив новий напрямок

В рамках проекту «Працевлаштування» на сайті «Твоя кар’єра» відкрито можливість заповнення розгорнутої онлайн-анкети претендента на працевлаштування. Це дає більш широкі можливості для знаходження найкращого варіанту працевлаштування по всій країні.

Заповнюючи анкету претендент заповнює не лише свої контактні дані та інформацію про освіту, тут він може додати інформацію про наявний досвід роботи, свої навички, прикріпити портфоліо та вказати особу, яка може надати рекомендації.

«Ми пропагуємо принцип «Не ти шукаєш роботу, а робота шукає тебе», що дозволяє будь-кому, не тільки працевлаштуватись, але й змінити свою поточну роботу на ще кращу – більш високооплачувану, зручнішу за графіком чи розташуванням», – зазначає голова ГО «Сучасний Світ Молоді» Владислав Шелоков.

Заповнивши розгорнуту анкету, претендент потрапляє в базу пошукачів роботи до якої мають доступ працівники HR-відділів різних організацій та підприємств. У випадку, якщо кандидат має всі необхідні якості, з ним зв’язуються представники потенційного роботодавця і запрошують на співбесіду. Далі все залежить від претендента – якщо його влаштовують запропоновані умови – він погоджується і отримує роботу, при цьому якщо він на момент співбесіди ще працював в іншій організації – він обирає кращі умови для себе.

«Цю можливість ми відкриваємо не тільки для киян – це проект всеукраїнський. Наразі, свої дипломи отримали випускники ВНЗ-2016, проте і багато випускників минулих років хочуть отримати кращі умови роботи. Тож, цей проект допоможе їм в своєму прагненні отримати роботу своєї мрії, де вони зможуть максимально себе реалізувати», – підсумовує Владислав Шелоков.

Заповнити анкету можна на сайті “Твоя кар’єра” за посиланням.