Молодь Київщини познайомились з роботою ГО

21 жовтня 2015 року в будівлі Київської ОДА відбулось засідання молодіжної громадської ради при облдержадміністрації. В роботі дорадчого органу взяли участь представники ГО “Сучасний Світ Молоді” – голова Організації Владислав Шелоков та керівник проекту “Працевлаштування” Вікторія Сосюра.

Під час свого виступу керівник ГО “ССМ” зосередив увагу молодіжних лідерів області довкола питання зайнятості молоді, зокрема студентів та випускників. Також, нашими представниками було представлено проект, що сприяє працевлаштуванню молоді, в тому числі спеціальний веб-ресурс “Твоя кар’єра” завдяки якому все більше студентів, молодих українців та навіть учнів знаходять роботу.

Також, юних представників громадськості зацікавив ще один проект ГО “Сучасний Світ Молоді” – інформаційний ресурс molodi.info, що висвітлює актуальну інформацію про події та явища в Україні та світі. Особливо – можливість розміщувати власну інформацію та анонсувати події чи акції для молоді.

Для школярів було представлено проект “Стажування“, що надає початкові знання та навички для роботи в третьому секторі.

Тож, вже найближчим часом співпраця між Київською обласною молодіжною громадською радою та нашою громадською організацією сягне якісно нового рівня на користь молодих громадян столичного регіону.