Конференція учнівських лідерів

20 квітня 2015 року в приміщенні спеціалізованої школи №125 Дніпровського району столиці відбулось Секційне засідання міської конференції “Стратегії розвитку громадського управління в учнівському самоврядуванні” з темою: “Феномен патріотизму “покоління незалежних”. Погляд в майбутнє”.

До участі в роботі зібрання була запрошена команда нашої громадської організації, зокрема Владислав Шелоков виступив перед старшокласниками з міні-тренінгом «Країна успіху, яку будуєш ти!», а Олександр Чередниченко активно брав участь в дискусії на актуальні теми.

Зокрема, наші експерти обговорювали з активістами шкільного самоврядування порядок організації проектів, їх актуальність та можливі труднощі в їх реалізації. Особливо цікавим проектом можна назвати ініціативу по впровадженню інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо проблематики безпритульних тварин, яку учні впроваджуватимуть разом з БФ «Happy Paw».

Крім виступів експертів, учні та запрошені гості мали змогу ознайомитись з іншими новими проектами, що ініційовані учнівськими лідерами, висловити свої побажання та пропозиції до їх ініціаторів.

В перервах між виступами, на учасників чекали концертні номери, а наприкінці заходу гостей вразило декламування авторського віршу шкільного лідера Богдана Колоші.

«Крім організації власних чудових ініціатив, кожен з Вас може вже зараз взяти участь в конкурсі на здобуття премії від «Світу Молоді» за найактивніше ведення сторінки власної школи на однойменному порталі. Це ще більше вплине на позитивний резонанс та поінформованість громадян щодо успішної реалізації Ваших проектів», – на звершення зазначив голова ГО «Сучасний Світ Молоді» Владислав Шелоков.