Прес-весна розквітне 22 травня

З 22 по 24 травня 2015 року в столиці триватиме Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики «Прес- весна на Дніпрових схилах». Це міжнародний захід юних журналістів, які щороку зустрічаються в Києві, підсумовуючи майже семимісячну роботу над завданнями фестивалю.

За тринадцять років захід здобув прихильність десятків тисяч молодих журналістів України та країн близького зарубіжжя і дійсно став плацдармом, завдяки якому молодь може вільно висловлювати свою думку!

Географія фестивалю щоразу зростає, розширюючи свої кордони. Сьогодні немає жодної області України, з якої не надходили роботи. Також зростає і кількість країн-учасниць: за 13 років Київ побачив юних журналістів з Бельгії, Білорусі, Болгарії, Грузії, Данії, Естонії, Ізраїлю, Індії, Італії, Казахстану, Латвії, Литви, Македонії, Молдови, Німеччини, Польщі, Росії, Румунії, Палестини, Сербії, Чехії, Швейцарії, Франції.

Як повідомлялось, фестиваль щороку стартує в листопаді, тож протягом семи місяців конкурсанти працюють в режимі онлайн над своїми роботами, відвідують заходи, присвячені тематиці фестивалю та мріють про візит до Києва. Програмою фестивалю передбачається: урочистості на честь переможців та лауреатів, інформаційно- просвітницькі заходи, конкурси, презентації, виставки, майстер-класи тощо.

Тож, зустрінемось вже найближчої п’ятниці в Київському палаці дітей та юнацтва на вже легендарному міжнародному заході, традиційно вразить своєю насиченою та неперевершеною програма.