Долучайтесь до створення затишку та краси

П’ятий рік поспіль, 19-20 вересня проходитиме ЕКОакція «Подаруй Землі затишок!». Організатор заходу – Громадська спілка «Воля Громади» у рамках Екологічного руху «За Затишну Землю».

Основна локація у Києві – Солом’янський ландшафтний парк (по вул. Волгоградській). Початок – об 11:00.

Організатори радо чекають на усіх бажаючих, хто вміє і любить працювати на землі; хто не вміє, але прагне навчитись; хто хоче поділитись своїм досвідом із початківцями тощо.

Ідея Руху ЗЗЗ – відновити зв’язок людини із землею, як запорукою життя, адже поки жива земля – живі і ми.

Активісти пропонують робити це у найпростіший спосіб: на ділянці, де раніше було сміттєве звалище, прибрати і розбити клумбу. А потім доглядати за квітами і підтримувати затишну і ніжну красу самим.

Це не одноразова акція, це проект на роки із потужним етнічно-виховним аспектом, вважають представники руху. Вони переконані, що задоволення, яке отримуєш від роботи на землі, глибинний спокій, що огортає людину, можна порівняти хіба що із задоволенням і спокоєм, які відчуваєш після спілкування із рідною ненькою.

Приєднуйтеся до вже створених затишних місць на мапі «Земля квітів» cleanupukraine.org.ua/mapa, або ж створюйте власні і творіть разом з нами!

Реєстрація учасників http://goo.gl/forms/Jm5J7AfQgm

У суботу, 19 вересня, організатори запрошують на затишний пікнік-обід. Орієнтовний час 14:00-15:00.

Приєднуйтесь до квітучої справи і спільного столу.

Детальна інформація про захід: Олена Діденко, координатор Руху «За затишну землю», м. 063 228 12 97